Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din brud

jag bad till gud .
jag ville bli din brud.
du visste vad jag ville .
att du skulle bli min kille.
jag hörde din röst ..
du ville ta på mina bröst ..
du känslor i mig tände ..
mitt blod i mig brände.
känslorna i mitt hjärta brast..
jag kände att jag var fast.
jag kände att du skulle om mig tycka
jag ville känna värme o lycka
din kropp bara brände .,.
när jag din närhet kände -
längtan efter dig blev stor .
du i mitt hjärta bor .
en dag får du friden.
då är alt över friden.
kärleken till en man, som du en dag fan...skrev nu när jag vaknade .
finns ingen man .vem orkar bry sig om en , skriver bara det som kommer i mitt huvud av birgitta . kram till alla som läser tycker om det jag skriver




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2020-12-31 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP