Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp alla djuren.

min hund ligger o skakar
på lila toa kan ingen .
ta hand om galningarna .
som håller på hela tiden .
'nu får jag titta till hunden hela natten,'
varför gör dom inget när djuren lider
varför gör dom inget är det den undre .
världen som bestämmer i den här staden.
jag är så trött på deras galningar .
skicka dom till en öde i havet .
jag är inte rasist vi har blandat i släkten
men dom beter sig inte så illa som dom här .
mitt barnbarn är med en pojkvän från iran .hon är lycklig .
vi har en liten mörk flicka bruna ögon svart hår , 6år .
det är på min sons sida, ja vad man kommer i från .
det har ingen betydelse men hur man beter sig har stor betydelse .
södertälje den mest krimenela skit stad -sen bor jag i det värsta .
skit området bara galningar följet inga lagar . vad har dom fått sin hjärna i från . man föds väl inte ond. jag hatar er galningar vad i gör mot min hund mot andra djur , mot människor hoppas ni försvinner från jorden av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2020-12-31 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP