Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramar dig

varje morgon jag vaknar . -
drömmer jag att jag kramar dig ..
men du finns inte där för mig-.
varje dag tänker jag på dig.
du bor i mitt hjärta ,
varje dag längtar jag .
efter dig och din närvaro.
du finns inte där .
är det kärleken.
varje dag tänker jag ,
vad har hänt i mitt hjärta .
jag brukar aldrig fastna för nån man..
jag vill inte bli sårad
men du slog ner som ett blixt nedslag.
i mitt huvud och hjärta .
jag tog e mot känslorna .
men försöker döda dom i min kropp.
men kramar dig ändå när jag tänker på dig , varje morgon när jag vaknar ,
då måste jag ha drömt om dig ,
tack att du finns , men inte för mig . kramar dig ändå.
skrev i morse klocka 7. när det kom i mina tankar av birgitta

.'






Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2021-01-01 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP