Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken brände ..

min kärlek till dej brinner .
jag alt i ditt hjärta finner .
bara känner att det brinner efter dig nu..
jag vil bara ha alt som är du ..
du alt i mitt hjärta tände ..
vet inte vad som hände.
att känna din närhet ,.
det käraste jag vet .
våra tankar till varan.
vara alt jag fan.
din kropp i mig brände ..
alt i mig tände -
känslorna av mitt hjärta nu.
är alt som är du .
det kan jag aldrig få.
-kan inte ditt hjärta nå.
.känslorna som du sände ,
vet inte vad som hände .
en dag dör känslorna ut .
när det på livet är slut . kramar dg skrev klockan 8 i morse skriver det som kommer .i minna tankar av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2021-01-01 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP