Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farmor, mormor vi älskar dig

gott nytt år , fick jag höra a.
av minna barn barn.
klockan 12 i natt ,'
vet att jag gett dom.
all kärlek när dom var små.
. dom vet jag älskar alla barnen,
vi skrattar i hopp när jag berättat .
om mina barn när dom var små .
när jag var arg många gånger .
berättar om mitt misstag med roland,..
men farmor säger dom och skrattar .
vill barra att dom skall följa sanningen,
ännu hur hemsk den är .älskar alla mina barn. barn ,
mina 3 stycken extra som inte är minna.
har varit deras extra farmor sen dom varit små.
dom hade ingen farmor . mitt första barn barns.
lillebror är afrikansk pappa . min lycka varje gång vi ses.
hans glädje att se mig . för mig är han bara kim jag älskar .
var han kommer i från har jag aldrig tänkt på.
älskar er alla mina barn, ni som lever ni som är änglar , ni står mitt hjärta nära .av birgitta.älskar r mina kära vaka över alla kära över mig jag ber dig




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-01-01 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP