Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad väntar ?


2021

Vad händer i år ?
förhoppningarna hopas
chartertrip bokas
men ovissheten är stor
alla kan bli besvikna




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-01 13:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det går jättebra att leva utan charterresor. Världen har fått en käftsmäll - dags att tänka om.
2021-01-01

  Blomma-Stjärna VIP
bäst att ta det lugnt - inte minst med förväntningar att allt vips ska bli som före corona -
vi har en del att tänka över
och ta nya beslut
för viss hållbarhet i vårt
levande
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP