Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kände värme..

jag flyger och flyger.
mot alla höjderna..
jag flyger mot fröjderna.'
känner en fågel två vingslag
känner glädje för varje dag .,.
din eviga kärlek lyser .
när jag sitter nedstämd och fryser .,
din eviga andedräkt
mitt liv är inte släkt .
du flyger visar vad du kan ge,
fast jag vill det inte se .'
en kärlek som till alla räcker .
när jag alla liv släcker .
en evighets makt ,
tro på vad jag sagt .
du har kommit in i det land .
när du tar min hand just nu bekänt vad du tro, nu får u äntligen i hjärtat ro.
skrev nu klockan 2 i dag såg en vit stor fågel som flög på himmelen ,
tänkte gå och vila , då kom det häri minna tankar, bara gå upp skriva medan jag.
kommer i håg av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-01 14:46



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Fint skriven. Gillar och ger beröm med ett hjärta.
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP