Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mår inte bra

jag ber hjälp. mår inte bra.
ge mig kraft , mår inte bra.
har ont i huvudet . när dom smäller ..
har inte sovit i natt,
känner mig utslagen.
har varit jobbigt med voven,
hon mår inte bra.. min ena son.
fick hjälpa med hunden bägge katterna.'
han fick sitta och krama hunden på lila toa .
på natten hunden bara skakade hela tiden.
ha radion på hela natten smäller hela tiden.
nu kommer hon skälla på alla ,
villa rusa på alla som kommer närma mig .
det är likadant varje år , är jobbig att få henne lugn.
jag nu har jag erkänt .tror på gud ande världen ,
har änglarna med mig , har haft det sen jag fick pappas förlåtelse .'
när jag svek han på döds bädden, lovade komma gjorde inte det.
jag bad om hans förlåtelse i två år , fick den .kände kärlek glädje .
folk trodde jag blivit galen av sorg , jag tog e mot den andliga vägen nu.
då kände jag änglar om kring mig , det är 35år sen , jag vet jag är inte galen,
då kom alla dikterna rinner som vatten i mitt huvud . orkar inte skriva alt.
förlåt kära pappa har haft dåligt samvete hela mitt liv älskar dig.birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2021-01-01 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP