Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomheten i mitt hjärta .

jag söker och söker .
jag har tomhet ,
i mitt hjärta .
jag finner inte .
det jag söker .
det är nog .
efter minna söner roine o jim ..
jag söker och söker ..
kommer aldrig finna er ..
mina kära söner .
aldrig krama er ..
aldrig ta på er ..
aldrig känna er glädje .
jo i tankens kraft
minna kära söner .'
jag fick er en liten tid .
sen försvinner ni tillbaka till gud ,
jag visste det kände på mig ,'
därför ville jag ha så många barn jag kunde få
tack gud älskar dig älskar alla mina barn levande och i andevärlden birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-01 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP