Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt årliga nyårstal - Var så god Ljus & Kärlek


FILMAT - NYÅRSTAL - jag välkomnar sensuellt ljus 2021

MITT NYÅRSTAL 2020-2021

 

TACK 

Ljus & Kärlek

 

Tack 2020 Välkommen 2021 ??
Hemma hos min man ...
 
 
 
 
 
 
0:00 / 2:31
 
 

Victoria DominiQue

 

 Facebook:

https://www.facebook.com/DominiQue.NVC.Costa.8/posts/4876251062445242

 

 Instagram  & IGTV

https://www.instagram.com/tv/CJiDSSppi5h/?igshid=12g9644gq2h4b

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av DominiQueen
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-02 06:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbart nyårstal!
Önskar dig ett gott nytt poetår 2021!!!
<3 :)
2021-01-14

  Peter G VIP
Tittade och lyssnade på ditt nyårstal! Så fint och inspirerande!

Tack!

Ljusets år 2021! Känns så förhoppningsfullt!

Dom här första dagarna på året känns alltid så fantastiska, för det är så
mycket ljus och ljusa förhoppningar inför det nya året som ligger och väntar och det är en chans till en nystart varje gång!


2021-01-02

  AiA Maria den fria
Innerligt
Hjärtligt
Tack
Vackra
Strålande
Kraftfulla
Victoria
DominiQue
I ljusets tjänst!

All kärlek
syster
AiA Maria
<3<3<3<3<3<3<3
2021-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Har lyssnat på ditt nyårstal, tack, du ljusets budbärare!
2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen