Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt hjärta

ditt hjärta kan jag aldrig få
din kärlek kan jag aldrig nå.,
din röst får jag aldrig höra....
det jag skal viska i det öra.
längtan i mig är stor ..
som i mitt hjärta bor.
mina händer till himmelen sträcker ..
din kärlek till mej ej räcker ..
känslorna till dej jag sänder .
dom till mig åter vänder ,
när jag kärleken till dej sände
hela mitt liv vände.
kärleken i mig du tänder .
hela mitt liv vänder
känslorna om kommer ut.
mitt liv är inte slut -
kärleken ännu i mig brinner, jag känner en ny mening i livet finner
tänkte på en vis person . kände som kärlek i hela luften ute .
ville bara sända kärleken till en vis person,skriver bara ner vad som kommer i mitt .huvud , tack övre makt . änglar , ni finns där för mig , men i bland gör fel
av birgittaä älskar er , alla som kommet i min närhet sänd kärleken vidare




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2021-01-03 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP