Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat brinner

mitt hjärta brinner .
när jag kärleken i dig finner .
att glädjas varje minut.-
till hela livet tar slut..
kärleken i mig strömmar ..
du finns i mina drömmar ..
känna din andedräkt ..
till mitt liv är släkt.
.att glädjas vare dag..
så jag önskar ta nya tag.
känna din närhet ..
det bästa jag vet ..
att känna på din kropp..
ger styrka och hopp..
att din blick mig tänder ..
jag tar i dina händer .
att få röra dig ömt..
fast alt är inte glömt .
skrev det här när jag kom in. vet inte vad som kommer i mitt huvud ,
i bland bli jag nästan rädd för mig själv .för det som kommer i mina tankar ,
jag ber vaka över mig min kära tack älska dig




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-03 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP