Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medium ,healing , änglar,

har varit och pratat om medium..
det är inte vad jag gillar ,
det är skrämmande att veta,
. fick veta på slutet av 80 talet.
vad skulle hända , jag vill inte veta,
jag är räd för mörkret så det räcker .
tar hellre med änglar ,
healing och kärlek vill ge alla samma . .
kärlek jag fick när jag fick min.
pappas förlåtelse efter två år när jag bad .
när jag svek han på döds bädden.
det var verklig kärlek glädje ,
som blev jag hamnade på den.
andliga vägen i gen gud och änglarna ..
vill hålla på med healing ,
gjorde det förut ..
vill bara sända ut kärlek, den kärlek jag fick när.
jag fick förlåtelse av min pappa .
vägen gjorde jag hittade tillbaka till frälsningen, tack pappa älskar dig .
du var alltid snäll mot mig . för jag var en kopia av min döda syster . älskar dig av birgitta . vaka över mina kära mig , fick veta är du dina barn barn skydds ängel .tänkte då ger du kärlek till baka . till dom du inte var snälla e mot . du ber o m.
förlåtelse för dina synder mot oss barn o mamma ,älskar dig




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-01-03 16:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matteus%207%3A15&version=SFB;NUB

2021-01-03

  Larz Gustafsson VIP
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Hebreerbrevet%201&version=SFB

2021-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln varnar i Kolosserbrevet för ängladyrkan.
Änglarna är tjänsteandar.

Betyder inte Jesus något längre?

Medier och s k healing kommer från Satan.

Sök istället det verkliga helandet från Jesus Kristus.
Se upp för substituten!
2021-01-03
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP