Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du faller .

snön just nu du faller ner ,
så som jag gjort många gånger ,
i mitt liv bara resa sig i en, .
ta nya tag igen.
kämpa och kämpa.
tills sista blodsdroppen ,
runnit ur min kropp.
till den dag jag finner
att livet ger mig ingenting.
glädjen men den dagen, .
då ger upp precis alt .
men den dagen har inte ,
kommit ännu. kommer ännu.'.
det klockslaget ,
har inte kommit ,
jag vet ej när ,
när jag ger upp .
sista andetaget
sen är alt slut , skrev det hör nu .stod och tittade ut genom fönster ,
kom det hr i mina tankar .trötthetens dag smäller fort farande smällare här .
dom är svin av birgitta kram




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-04 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP