Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud hjälp mig minnas

vad hände mig satt här då.
kom jag på i minna tankar ,
vad hände jag var vid en sjö.
barndomens sjö- jag vet tittade ,
över vattnet skrek skrek hysterisk.
jag vill inte vara här ,ta mig bort härifrån ..
hjälp mig minas vad hände ,alt är precis .
svart där förträngt man vill inte minas,
man har trängt bort det efter det .
blev jag mörkrädd . vill veta för att gå vidare .
bli fri från alt jag vet nåt hände men .
jag har förträngt det som alt annat i livet .
låtsas at det inte hänt mig ,
där för mår jag som jag gör i bland ,
. låtsas som inget hänt , samma när dom dör-
låtsas att inget hänt . därför hamnar jag ,
i avgrunden flera gånger .bara at klättra upp till livet ,
till den dan jag ger upp av birgitta kram till alla




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-04 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP