Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev klockan 7 i morse , när djuren väckte mig


du är ljuset i mitt liv gud ,

du är ljuset i mig ,
du är kärleken i mig .
du ger mig nya tag ,
när jag inte orkar ,,
bara vila i stillhet .
komma tillbaka till dom.
som står mitt hjärta nära ..
dom som jag är tacksamma ,
dom som finns nära mig..
i både glädje och sorg,
när jag faller i avgrunden.
när jag inte orkar mera.
.tack alla käraste ni finns,
ni driver mig vidare att kämpa .,
förstår inte jag kan ge glädje ..
dom blir glada ner dom ser mig ,'
men jag känner bara tomhet sorg ,'
förtvivlan i mitt hjärta , gömmer det inom mig ,
har gjort hela livet , därför skriver jag nu ,
det som kommer i mitt huvud . nu mår jag som jag gör .när jag bara tänkt bort ,
alt i hela livet av birgitta älskar er alla kram




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2021-01-05 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP