Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här kom i mitt huvud . när jag skrev , du är ljuset i mig gud nu måste jag stänga av mina tankar orkar inte ta emot mer nu m, vill dela med mig till alla , tack för gåvan gud . älskar dig


dagarna känns långa..

jag orkar dom inte fånga ,
- en tanke jag dig sänder ,
till alla städer och länder ..
en kärlek jag sänder ut ,
hoppas all ondska tar slut .
,vi kramar varandra hårt .
för många livet svårt ,
en stor kärlekskraft .
som jag har haft ,..
tänker dom vi minnas ..
som inte längre finnas .
tänk på alt ni oss gett
fast vi inte alltid sett.
tänk när ni fanns på jorden.
ingen tänker på älskar dig det orden-.
en kärlek i ditt hjärta ,'
nu känns sorg och smärta.
skrev nu av birgitta älskar er alla kram,
tack gode gud . änglarna som finns omkring mig vaka över mina alla kära.
och dom mina barn älskar jag ber dig




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2021-01-05 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP