Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina kära systrar.

min stora syster . var hos dig i går ,
jag får spring emellan er systrar .
stora syster du har varit nedstämd.
jag vet man blir nedstämd av sjukdom . .
ut och in på sjukhus därför har vi varandra.
kära syster britt-marie blir ledsen när jag ser dig.
sitta där förlamad inte kan prata, du blir glad.
varje gång jag kommer . berättade för dig ,
hur jag kände när jag fick blödning i huvudet ,
inte kunde gå . inte såg på flera månader ,
jag satt i fönster och bad hela tiden.
världens huvud värk måste ha luft ,kunde inte svälja
sjukgymnasten ville jag skulle anmäla sjukhuset .
jag orkade inte tänkte bara hur skall jag orka.
men jag har alltid varit att min vilja skall vinna.
inte vad kroppen vill, kära syster försöker få dig att kämpa ,
. jag ville inte heller kämpa . tänkte jag orkar inte ,
bara sjukgymnastik träna träna , jag vägrade ta e mot hjälp medel
skulle klara mig själv som jag alltid gjort , bra mina barn har hjälpt i bland .
men jag lever nog att jag aldrig ger mig . att min vilja bestämmer ,ingen kan ändra den om jag bestämd mig . tack pappa jag er lika envis som du.
älskar dig kram . av birgitta älskar alla omkring mig domsom behöver det




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2021-01-05 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP