Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skatliv


Svartvit scen

Utanför fönstret
i trädskuggans famn

Ett myller av
fågelkroppars
fjädrande dans

Runt mellan
sträckta armar

Kraxar och ger hals

Medan några små
tysta mesar

Alla på varsin gren

Sitter där
och begrundar

Varje svartvit scen




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-05 22:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Roligt, fint
2021-01-06

    Lena Staaf VIP
Vackert, roligt, njutbart!
2021-01-06

  Solstrale VIP
Oerhört konstnärligt poetiskt ja romantiskt lyriskt och fantastiskt skaldat!
2021-01-06

  Fale Bure VIP
Vackert skaldat
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP