Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack redaktionen för medium healing änglar-

tack till er som gillade.
medium healing .ängar .
. skriver det som kommer .
från mitt hjärta .
vill dela med mig hur man kan må.
sanningen gör oss fria .
medium skrämmer mig .
vill inte veta som kommer ske mer ,
healing vet jag har hållit på med det förut . .
änglar vet jag har varit vid min sida ,
sen jag fick pappas förlåtelse .
när jag inte kom till hans döds bädd .'
som jag lovat mitt samvete höll på bli min död ,
i bland bara brinner det i minna händer ,
då tänker jag kärlek till dom jag sänder det till,
jag vill aldrig nån ka må lika dåligt jag gjort ,
många gånger i mitt liv, varit rädd .
men aldrig visat det för minna barn,
men nu kommer alt som en flod i mitt huvud . bara rinner ur .
i bland brinner ångesten i stora lågor , då spolar jag kall vatten på insidan av .
minna handleder .andas rätt .ta bort tankarna av birgitta älskar er alla




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2021-01-06 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP