Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gav livet

du gav mig nästan alt.
i bland känns mitt hjärta kalt .
.du lade ut mina steg.'
.men jag följde ej din väg.
i bland förlorade jag alt hopp.
att hela livet var stopp.
jag vet att jag måste tro tro.
då finns alt som i hjärtat bo..
en andlighet som dig räcker .
ända till ditt liv släcker .
jag vet när jag tvivlar på min dag..
därför måste jag ta nya tag ,.
den kärlek du mig ger ,.'
känner att du på mig ser ..
du känner den svåra stunden,.
när jag är nere i avgrunden,
du sänder din kärlek till mig ner
så jag livet med nya ögon ser..
din andlighet till mej räcker .
när jag till himmelen m minna händer sträcker ,skrev 6-30 i dag ,
med en katt på varje sida sotis skulle ta penna på data bordet.voven.
precis nedan nedan för , dom är galna mina djur . a BIRGIITA kram alla i min .
närhet . älskar er alla om behöver det . vet hur det känns när jag är i botten




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2021-01-06 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP