Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser dina tårar -

jag ser dina tårar falla,
när du på mig kalla som i många hjärtan bo ..
som ger alla kärlek och tro ..
jag sänder det uti hela jorden..
. men alla vill inte höra orden -
en kärlek som är så stor,,
som i många människor bor ,
den kärlek du till alla ger
snart du en bättre värld ser ..
att bara alla människor nå.
en dag du glädje få .
att du ber nåt för andra ,
att ni gav glädje till varandra ..
tänk naturen du oss ger.
jag är glad tackar och ber ,
du gav oss jord himmel och hav..
hela livet till din grav-
det är naturen oss glädje ger .
men alla inte upp täcka det och ser skrev 7,3o i dag
av birgitta kram älskar alla som behöver det sänder min kärlek i tankes kraft




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-01-06 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP