Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan var hon, din mor.

Hon gjorde rätt nittionio gånger,
den hundrade gången gjorde hon fel.
Det är den gången barnen kommer att minnas.
"Sådan var hon, vår mor..."




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-06 14:19



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Sannerligen, du har en poäng i din dikt.
2021-01-06

  Öknens Ros VIP
Felen vi minns, det goda glöms lätt bort.
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP