Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud jag ber dig

tack 5 minuter till lidel
det klarar jag själv ,
gud jag känner mig dum,.
kom inte i håg hur mitt.
kort fungerade när jag skulle .
betala fick fråga i kassan.
när jag skulle betala, var rädd glömma koden
när jag tappade alla varor hela tiden ,'
fick hjälp känner mig så dum .
jag är trött orkar inte tänka m,
vill inte känna som ner roine dog .
sprang bara ut ur affären när dom tittade ..
tårarna bara rann o rann.,
ville inte nån skulle se hur ledsen jag var .
vill inte hamna i avgrunden i gen ,
behöver bara lugn o ro .att få sova
att tro på sig själv igen .
jag måste hjälpa min stora syster i dag .
giv mig kraft jag vill inte hon skall bli orolig
jag ber dig hjälp mig koma tillbaka till mej själv innan jag dör
jag ber hjälp mig mina kära kära, alla som behöver det.kram. birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-07 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP