Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två minuter att skriva nu


på dig jag tänder

det var på dig jag tände ..
din eviga kärlek jag kände..
ditt eviga hjärtas brus ..'
gick i mitt hjärta ett sus .-
flög upp på min kind ,,
det var kärlekens vind -
en vind som förståndet sänkt .
när jag såg hur dina ögon blänkt ..
ett riktigt varmt vind slag ..'
som jag inte känner varje dag, ,
att på dig jag tände ...
allting i mitt liv vände ,
.en evig kärlek som räcker .
som hela jorden täcker ..
jag mötte dina ögon blå.
kan inte kärleken förstå.
ett stort kärleks band .
so håller dig evigt i hand
skrev nu - finns ingen kärlek det bara kommer i mitt huvud ,
skriver på ett till ställe .dom verkar gilla kärleks dikter då får dom några .'
fins ingen kärlek från min sida skriver det som kommer i mitt huvud .
av birgitta kram ,kram .väntar på min son . måste sluta nu




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2021-01-07 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP