Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja och frustration

Vill vidare nu
ta ett steg till
växa

vill
vill
vill
verkligen dra

låta texterna
lyfta, läsas
flyga högt högre.

...

Eller
eliminera

radera
gömma
glömma


medan jaget
långsamt
förtvinar.













Bunden vers av Cikoria Blå VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-08 14:18



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ibland är det på ena sättet,
ibland på det andra. Inspirationen
flödar inte alltid minsann.
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP