Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havets botten..

känns som jag sjunker ner.
på havets botten, kommer upp igen..
sjunker ner upp igen .'
det är mina känslor .
tänker jag orkar inte ,
jag måste orka komma.
över den mörka bron..
jag står i livet just nu .
kraften räcker inte till.
den psykiska kraften räcker ej till.
känns som jag öppnat går.
på förtvivlans vägar .
vad är mitt ankare ,.
jag skulle ta tag i.
får inte ge upp-. flera gånger om dan.
känslorna att jag orkar .'
konstigt jag klarade att vara mamma till 6 stycken barn -
har 4 barn kvar känns som jag inte har nånting
när två är änglar förlåt för mina tankar .
högre makter . o alla änglar av birgitta kram till alla .
skrev nu när jag tappar orken




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-08 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP