Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dig jag vill ha,

det är dig jag vill ha ,,
för att leva må bra
du känslorna till mej sände,
vad var det som hände ,
mitt förstånd försvann.
hoppas jag lyckan vann.
alt som var du bara rann i mitt blod ,
det var kärlekens eviga flod.,
jag kan om dig drömma ,,
men aldrig dig helt glömma ,
din kärlek ej räckte ,
när jag armarna till dej stäckte .
din kärlek räckte inte till.
det var det du vill..
känslorna dör ut alt är slut .
tänker på dig varje minut .
skrev nu när jag satt vid datan,
skrev på 2 minuter vet inte vad jag får alt i från.
finns ingen man, skriver det som kommer i mitt huvud .
av birgitta kram




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2021-01-08 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP