Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Utmaning"


Orwellskt Nyspråk

"Blir en utmaning"
deras nyspråk för problem
sätt att försköna
att inbilla oss svenskar
att allt är som det borde




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-09 11:41



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Vi är fria att tänka själva...
”inbillar” jag mig

Tack!




2021-01-11

  Blomma-Stjärna VIP
allt beror på från vilket håll man ser en sak - vad är ett halv glas vin
vad är att vara fattig
vad är rik

jag har läst att kinesiska ordet för kris
i sig bär ordet transformation



2021-01-11

    Lena Staaf VIP
Ett orwellskt nyspråk skulle också kunna vara att säga problem när man menar utmaning
2021-01-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
så ordets vibrationer borde vara:
"bra för oss!
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP