Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusglimt i mörkret...bagatell

 

 

Nattens leende

speglar fragment av dagens

ljusa ögonblick




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-09 13:43



Bookmark and Share


  HelenaW
Så sant
2021-02-23

    ADI Nehlin
Fin
2021-02-07

  Nils-Robert
Poetiska rader. Fint ordat.
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP