Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är min terapi , måste skriva för att komma vidare, inte hamna i mörker igen,,


vill bara gråta .

tittar ut vill bara gråta ,.
min son roine du dog .
när det va nysnö ute.
när en traktor körde ut framför dig
tänker vilka dör i dag
är det nån som inte hunnit leva,
sitt liv ännu känner bara sorg förtvivlan.
alla som behöver gå igenom detta ,
man måste förlåta han som orsakade din död.
annars orkar man ej leva . det är ett sorgset .
hjärta tittar ut på snön. skräcken hela tiden .
att det händer dina syskon nåt .
därför har jag ledsnat att köra bil.
i andevärlden är din bror jim nu.¨'
han hade flera sjukdomar gav upp.
trots sina flickor , han kände sig sviken .
av många det sista året , ni finns i mitt hjärta
ber bara vaka över alla mina kära .
alla som mina kära älskar över mig.
alla som behöver dig. tack änglar känner er närhet . kram - jag älskar er alla som behöver de -tar emot det ,det känns jag får kärlekens strålar från himmelen .
för dem bara vidare av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-10 12:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bra terapi
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP