Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräp

Jag samlar skräp i högar
Som ett ankare runt mina anklar
Håll mig kvar för
Jag vill inte äga mer än jag kan bära
Inte fastna här i nära och kära
Jag vill gå och aldrig stanna
Här är bara en anhalt
För jag vill lämna allt
Jag vill vända om
Inte se tillbaka
Se bortom
Det är resan som är målet
Det är målet som är färden
Att aldrig slå rot
I den här världen







Fri vers (Fri form) av Estelle VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP