Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag går in i ljuset .

jag går in i kärleken.'.
hoppet t att kärleken brinner ,.
ännu är inte livet slut ,..
brukar säga till mina barn.
dagen före jag dör , då har jag gett
fått kärleken av nån jag träffar ,,
bara vara glada den tid vi hade varandra,'
när kärleken brann i våra hjärtan ,
innan hatet som dödar kärleken kommer
glädjen att bara finas för varandra ,
kärleken är ett lån , den kan ta slut när so helst ..
gillar inte nån bestämmer över mig .
tror dom äger en ,att man inte har egen vilja .
kärleken är fri , man äger inte varandra .'
man behöver inte bo i hopp.,
när kärleken är fri över lever den .'.
inte alla krav från den andre då dör alt -.
tack att jag har min hund inte gjort fler misstag ännu .
skrev det här nu .av birgitta kram älskar er som behöver det




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-11 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP