Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev det här nu . tänker på min son han dog på karolinska i stockholm 15 januari .paniken växer i stora lågor nu precis som när du dog känns som jag faller i avgrunden i gen.


i sorgens väg .

i sorgens väg skall jag .
vi alla människor vandra ..
tur att vi har varandra,
känner på minna kinder ,
rinner tårar tårar .
sträcker ut våra händer .
till varandra alla har sorger.
välj di n väg till varandra .
en liten kram bland ,
-. en sorgsen väg att gå.
kan inte förstå..
men alt är mening som sker .
dock på dig jag ser m,
dina ögon mot mig glöder .
ännu inte vid döden ,tack medmänniskor .
ni som har funnits där för mig .,
när döden tog mina två söner ..
alla behöver varandra . när dödens dör öppnas -
känner jag får lika mycket panik nu , som när jim dog -
gud jag ber dig vaka över alla mina kära , över mig
alla som behöver dig tack att du finns vid min sida ,
älskar dig alla änglar , kram till alla som behöver det .älskar er av birgiita




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-12 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP