Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkneverket

Det tickande räkneverket
Självhat som kväver
Sargar och förgör.
Tickandet

Inre demoner som stjäl fokus
från det korta ögonblick vi kallar livet.
Tickandet

Slipade ytor, spruckna fasader
Perfektion i sin ofullständighet.
Tickandet

Den konstanta strävan
Efter vad? För vem?
Tickandet

Tid som rinner ur våra händer
hur hårt vi än knyter dem.
Tickandet

Demoners skuggor som breder ut sig
kontrollerar oss
för att vi tillåter dem.
Tickandet

Uppvaknandet
Kampen att återta kontrollen
Tillintetgöra monstren
så att vi hinner leva.
Tickandet...




Fri vers av Mitt inre väsen
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-12 16:36



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Tick, tick, klick. Fröjdefull läsning.
2021-01-13

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar titeln "Räkneverket" och upprepningen av ett just det "tickandet" som också "upprepning"...just finns i ordet...
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen