Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte perfekt men fri från bojor.

Ömtålig självkänsla
söker affektiv näring.
Med rädsla för likgiltighet
efter isolering och frossande i olust.

Ett svagt syresatt ego
kvävt av sin egen känslostyrning.
En imitatör, trött på sin egen konformism

Närvarande i nuet
utan inre distraktion och tvivel.
I ofullständighetens acceptans.
Stärkt och syresatt.
Inte perfekt
men fri från bojor.




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-12 21:32



Bookmark and Share


  Roger VIP
Stramt och effektfullt. Välskrivet och påverkande
2024-02-15

  Larz Gustafsson VIP
"Inte perfekt, men fri från bojor" sammanfattar på ett bra sätt frälsningen genom Jesus Kristus.
2021-01-13

  helenita VIP
Gillar!
2021-01-13

  Hon kallar sig poet VIP
Bra...! Gillar särskilt formuleringen: "En imitatör, trött på sin egen konformism"
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen