Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

I vardagens monotona mönster
I virrvarret av plikter och drömmar
Under högar av kontrakt, löften och lån
Där vi inte ens vet om vi äger våra egna liv

Där i sorlet från våra vilseledda själar
fryser stegen till is
Medans tiden fortsätter sin bana

Där bland frusna fotspår
brinner en längtan




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-13 08:21



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Fint skrivet
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen