Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kände halv 2 idag kärlek i hela mitt stora rum, jag stannade enda till det försvann tänkte vem var det ifrån


min starka vilja

jag aldrig gett mig om min starka vilja
att göra det omöjliga fast det inte gick.
jag gav mig aldrig fast det inte gick
. det måste vara min tro .man får aldrig tvivla ,
som är min starka vilja att aldrig ge upp,'
står fast vi det jag tänkt , jag är den jag er ,
den har jag ägt hela livet viljan aldrig har nån fått ändra mig.
jag sänder ut min kärlek mina känslor ,¨
till alla jag älskar behöver det ,
ända sen jag var 8 år har jag alltid sprungit .
när kyrko klockorna kallade vid kapelet . '
där jag växte upp. kändes som domropade kom kom .
jag vet livet är ett lån . det kan ta slut när som helst .
december 2018 , låg på intensiven fick mycket blod . tarmblödningar av all medicin .kände hur blodet rann ur mig låg o tittade ur ny blod rann in i mig .
på morgonen sa läkaren vi trodde aldrig du skulle klara dig .alt var bara svart ,
sen när jag låg där såg jag mitt guldkors lysa, jag följde ock följde efter mitt.
guld kors som lyste i mörkret . sen när jag vakna efter flera timmar,
berättade jag hur kände .dom trodde säkert jag blivit galen.
sen tog det 6 månader att få krafter,nu sitter jag häruteoch springer .till
näst motgång kommer , ag bryr mig om alla vill inte nån ska må spå dåligt .
jag gjort många gånger ber er vaka över alla kära ,över mig alla som behöver det .
övre makter alla änglar älskar er hjälp alla som behöver det, kram birgitta.
älskar er alla som behöver det




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-01-13 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP