Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sprid smittan


Flockimmunitet

Smittan ska spridas
"nej det har vi inte sagt"
för många döda
det måste dementeras
sanningen får ej visas




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-14 14:59



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
smitta får man sprida
om ekonomin stiga

alla skyller ifrån sig

att gamla inget är värda
sägs indirekt
2021-01-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Flockimmunitet avser djur, grisar, höns, kyckling, kor etc.
och när vi pratar om mänsklig immunitet när vi tänker mot den mänskliga massan om jag förstår vem som är och vem inte är en stenblock.
det är förmodligen så hur "social integration" görs genom allmän distansering.
2021-01-14

  Solstrale VIP
Ja det mumlas och det informativa raka, detta enkla klara försvinner i bruset... De vet för lite om klara besked och hur de ska framföras utan tolkningar skall kunna göras, istället babblar de om ovidkommande saker, sedan kanske medvetet för att skylla ifrån sig ansvaret!
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP