Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text vill bara gråta roine o jim 2söner änglar nu


tack redaktionen för upp märksamma text .

vill bara gråta, tack alla som tycker om mina dikter ,
jag skriver för att dela med mig av mitt liv .
sen för att det ät terapi känner ångesten .'
brinner i stora lågor när jag tänker på det som hänt .
i bland kan jag inte sitta still. knappt när jag sover .'
ångesten är som stora vågor som dränker mig i bland..
i natt halv 2 är det datumet min son dog på karolinska.jim min son
dom stängde av maskinerna så i morgon. går jag bara.
utanför med hunden vet aldrig vad som händer .
i morgon växer paniken ångesten över dom barn jag har kvar .
jag ber vaka över alla mina kära över mig så inget händer .
jag ber hjälp all om behöver de, vill inte nån skall må så dåligt .
jag gjort många gånger i mitt liv , jag ber sänd bara kärlek till jorden så alt förändras . gud tack jag ber dig att jag har dig och änglarna ,
är jag faller varje gång - älskar dig och änglarna av birgitta,
kram till alla .älskar er som behöver det som ta e mot det




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-01-14 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP