Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självhat och kroppshets. Krav och förväntningar. Att vara hård mot sig själv är lätt, självacceptans betydligt svårare. Lös inre konflikter - ge dig själv ett förlåt.


Ett förlåt


Så satt vi där
Sårade och kantstötta
Utmattade och uppgivna
-Förlåt,
Förlåt mig snälla,
viskade jag med gråten i halsen

Vi lyfte våra huvuden
Stirrade djupt in i varandras ögon
Sträckte varsamt fram våra händer
och lät dom mötas spegelvänt

Sedan log vi försiktigt
Ett förenande leende
Ett förlåt

En spegelbild
En kropp
En vänskap
Ett förlåt




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-14 16:27



Bookmark and Share


  den nakna poeten
vackert Bravo !!!
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen