Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det avskyvärda självhatet

Raseri
Tunnelseende och adrenalin
Hårt sammanbitna käkar
Vitnande knogar
på hennes annars så oskyldiga händer
Nu i ett stadigt strypgrepp
kring den hals hon länge velat förgöra.

Desperata försök att komma loss
Gurglandet
Paniken i dom uppspärrade ögonen

Iskallt stirrar hon tillbaka utan att vika med blicken
-Den här gången vinner du inte
Du ska dö din jävel
Hör du det, du ska dö.

Blånande läppar
Uppsvälda ådror
Ryckningarna och känslan av total kontroll

-Det här är för alla år du plågat och kontrollerat
För alla gånger du förnedrat och spottat på mig
Alla gånger du förminskat och fått mig att stå tillbaka

Ett gurglande försök till till ett ord
Två ögon som ber om nåd...

-Jag hör inte, tala tydligare
hånflinar hon med vetskap om
att det är hon som har övertaget nu

Blånande läppar
Uppsvällda ådror
Ryckningarna och paniken i dom uppspärrade ögonen

Hon släpper efter
-Du är inte värd det
Du är värdelös, så värdelös
För mig är du från och med nu
INGENTING!!

Hör du det, ditt avskyvärda självhat
-Du är INGENTING!!




Fri vers (Fri form) av Mitt inre väsen
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-14 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mitt inre väsen
Mitt inre väsen