Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftertanke


Vintertid

Mörk vintertid
tid för reflektioner
vad stundar härnäst




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-14 19:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA världen väntar...
2021-01-18

  Blomma-Stjärna VIP
ja - som man gjorde förr
innan elektriciteten vände dygnet
som att "kura skymning"
2021-01-15

  Elaine.S VIP
Ja, vad stundar härnäst? Fick lite inspiration av dina ord så för mig stundar kanske en ny text. Tack :)
2021-01-15

  bibbi ahrnstedt
Fint. Januari är härlig, man väntar, köper frön
2021-01-15

    Lena Staaf VIP
Förhoppningsvis noggranna utvärderingar!
2021-01-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
även besvikelse har sina fördelar, sedan kommer vishet och naturligtvis förlåtelse, våren är fascinerande.
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP