Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min kisse du dog framför mina ögon


hjälp sotis död 3 år

du blev inte 3 år.
min kisse du hopade .
ner från garderoben ,.
vid mitt huvud i soffan .
.klockan var 11.15 torsdag .
du kräktes sen small det till i golvet ,
sen var du död . kisse jag sprang .
fram till fönstret . försökte få liv i dig .
gjorde alt för att du inte skulle dö.
blåste luft i dig gjorde alt för dig.
jag visste det skulle hända nåt .
sitter nu med en död katt till i morgon.
till jag får tag i min dotter i morgon ,
jag visste det skulle hända,15 januari halv 2
dog min son jim .jag fick stoke 2016 15 januari .
oron av all död bra nu kämpat mig tillbaka .
var är meningen med mitt liv ,jag skakar -
i hela kroppen skall jag sitta hela natten och .
titta på en död kisse som gett så mycket glädje .
har jag mitt förstånd kvar i morgon , vet ej.
undrar vad är mening med mitt lidande vet ej av birgitta kram




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-15 01:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fy fan
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP