Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutet


Den sista dagen

Det kommer en dag
då allt som vi tjabblar om
saknar betydelse




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-01-16 17:11



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Kort, koncist och träffsäkert! :-)
2021-01-18

  Lars Hedlin
Så sant!
2021-01-18

  siv birgitta.a. VIP
du har så rätt
2021-01-17

  Solstrale VIP
Det fäller att vara glad över skitsaker medan man kan med andra ord!
2021-01-16

    Lena Staaf VIP
Ja...men resan är viktigare än målet.
2021-01-16

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så sant så sant.
2021-01-16

  Blomma-Stjärna VIP
en sista dag kommer för oss alla
2021-01-16

  AiA Maria den fria


Sant!

Vem som har rätt och vem som har fel mister sin betydelse när skeppet sjunker

Tack!
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP