Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viljan att glömma bort allt.


Alkoholen sätter sig lika fint som vanligt.

Världen snurrar och allt blir en dimma.


Alkoholen sätter sig lika fint som vanligt.



Minnen glöms bort för en stund och allt dövas.

Spriten gör mig lugn för ett tag och jag älskar det.



Hur ska det hjälpa mig?
Blir som min mamma och dövar all smärta med alkohol.



Basen från musiken surrar och mer sprit fyller mitt glas.
Svep allt snuttan, i natt när du ska sova kommer mardrömmarna tillbaka igen.


Alkoholen sätter sig lika fint som vanligt, men det håller inte för evigt så svep lite till.


Ingen ser eller förstår ändå så svep lite till.




Övriga genrer av Collection
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-07-19 17:11



Bookmark and Share


  Ponkie
Oh, så träffande ! Mycket bra skrivit ^^
2006-11-14

  Bissen
Ojjjaa... Känner igen detta så starkt... Flykten med alkohol. Det enda som hjälpte, trodde man... Ett sätt att tillåta sig att släppa kontrollen... "Tyvärr" hjälper det inte ett dugg...
Kämpa på! Inte ska vi göra samma misstag som våra föräldrar!
Varannan vatten ;)

Mkt bra text, som verkligen beskriver känslan av att dämpa all skit med alkohol... Något som också är väldigt aktuellt och många känner igen sig i.
Fint!!
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Collection