Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men döden tog det jag älskar min kisse sotis varför


du gav mig livet

och du gav mig döden.
men döden vill jag inte ha.
jag vill ha glädje .skratta åt dig min kisse,
varje dag jag vaknar varje dag jag kämpat .
i genom sjukdomar för att ,
komma tillbaka till livet .
kämpat glädjen till alla mina kära , -
betyder mycket för mig .,just nu känns alt slut .
jag skakar i hela kroppen . känner mig helt död .
döden du dödar alt i mig . varför tog du sotis . han blev inte ens 3 år .
han dog framför mina ögon. jag försökte blåsa luft i min kisse .
men det var för sent . varför tar du alla som jag älskar både mäniskor .
och djur plågat mig sen jag varit liten .varit vid dödens port ,
flera gånger har du inte släppt in mig .
änglarna tog mig tillbaka , vad vill du mig jag hatar dig döden ,
ända som aldrig svikit mig , det var inte många år sen min hund ,min hund.
amigo-amir 5 år dog precis när jag kom utanför porten han ramlade i hopp .
precis som sotis framför mina ögon och dog , jag förstår inte vad jag gjort ,
för alt händer mig . ber vaka över alla mina kära , över mig som alt händer .' jag ber vaka över alla som behöver din hjälp av birgitta ger kramar i dag till alla som behöver det . jag älskar er .
.i dag är jag i botten ser bara min döda kisse i minna armar , satt med dig hela natten. sotis nu är du borta ur mitt liv.älskar dig sotis




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-17 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP