Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
döden det är dig jag kommer närmare m när jag hamnar i evigheten . kan du inte göra mig illa längre


jag kommer dig nära.

för varje dag som går ..
jag känner ingen glädje . efter dig .. .
du är självaste döden ..
svart och skrämmande .
jag vill inte ha dig ,
i min närhet jag hatar dig ,
ja just dig hatar jag nu.
när du tog min sotis i från mig .
du tog min glädje ,,
han var min kärlek . hoppet..
var vid min sida hela tiden .
hela mitt liv bara rasa i torsdag kväll-.
ja sa till alla det kommer att hända nåt-
på min son jims döds dag .men det hände .
en ock haltimme före klockan 12...
ja sa till alla jag går inte ut den 15 januari ,
det kommer att hända nåt , trodde det skulle hända mig nåt .
men det var sotis som dog framför mig hemma .
kraften är borta orkar ingeting . bara står och skakar i hela kroppen .
anki är 17 år kissen undrar när hon dör -hunden ett par år -
vad har jag kvar sen ingenting ett tomt hjärta och sorg av birgitta kram till alla




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-01-17 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP