Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen är tung kisse

jag ser dig över alt kisse.
hunden är ledsen. stora katten..
springer och skriker ,
jag orkar inte trösta dom.
.när jag själv är på botten.,
ser bara dina gröna ögon lysa .,
du sov alltid på garderoben .
ovan för mitt huvud när jag sov ,'
när jag sov i soffan i stora rummet ,
har 4 rum men granarnas rök kommer . in i min hall
.tomheten i mitt hjärta sotis ,
kisse söker en ny kompis efter dig,
anki kan dö vilken dag som helst ,
jag måste gå och hjälpa stora syster i dag ,
ta fram alt hon skall ha medi morgon.
när hon skall operera ögonen får låtsas vara glad ,
fast hjärtat gråter av sorg. efter dig sotis .
gud jag ber dig hjälp att jag hitta en ny kisse på blocket
som skal leva inte dö tack tack övre makter att ni finns tack änglar . vaka över alla som behöver din hjälp . av birgitta. kram till alla kärlek till alla som behöver det.
jag älskar er




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-18 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP