Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack att du hjälpte min son son kevin han var glad . skall lära mina barn bar tacka när det går bra . jag tackar altid dom gångerna det går bra i mitt liv. tack övre makter älskar er ä sänd mig en ny kisse


tappar tron på sig själv.

i dag tappar jag all tro på mig själv,
gick till idel i går , skulle köpa fika bröd .
skulle gå till min förlamade syster .
jag kom inte i håg vad hon bodde ,
fick gå hem igen då kom jag på vad hon bodde .
såg bara min döda katt ligga där död.
fick panik känslor alt bara försvann.
ville inte säga nåt till min syster ,.
i dag känns förtvivlans dag , vad dog han av egentligen..
känns som mitt fel .jag har ju oturen i alt .
varför den som jag älskar min kisse .
jag har gett flera tusen på denna kisse
men pengarna bryr jag mig inte om .
det är bara papper lycka för stunden.
den glädjen sotis du gav , behövde bara titta .
på dig så blev jag glad kände sån kärlek till dej min kisse
så nu sotis håller mina barn våra vänner på att se om dom .
kan hitta en ny kisse till mej , anki 17 år kan dö vilken dag som helt .då kommer jag nästan ge upp-tack sotis den tid vi fick. älskar dig ser dig över alt kisse .
jag ber om en bättre värld för oss alla . jag ber hjälp alla som behöver det .
kram till alla .älskar r alla som behöver det avbirgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-20 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP